Aktualizacja 12.03.2019

Wojowniczka Anula w zeszłym tygodniu była na kontroli w szpitalu w Zabrzu . Oto wiadomości od mamy dziewczynki:

„Ania z krwi ma wyniki dobre. Echo serca też dobrze ale to nie oznacza oczywiście że jest zdrowa. Serduszko jest powiększone ale dzięki zabiegu założenie bandingu radzi sobie dobrze krążeniowo. W maju następna wizyta w szpitalu i tu nas czekają dokładniejsze badania. Będzie miała robiony rezonans czyli będzie uśpiona ale pozwoli nam to ocenić stan serduszka po bandingu.
Najgorsza jest ta niepewność bo nie wiemy co dalej ale najważniejsze że mamy czas… „

Kochani bardzo cieszymy się z takich inf. Cieszymy się że stan dziewczynki jest stabilny pamietajmy jednak że tylko przeszczep może ja uratować i tu jest problem bo tak małych dawców jest jak na lekarstwo, a szanse są praktycznie zerowe 😢Dlatego pomagajmy Rodzicom w walce o córeczkę , wspierajmy👇

Numer rachunku bankowego Ani:
mBank S.A.: 60 1140 2004 0000 3402 7818 5775