Kochani takie wiadomości lubimy najbardziej.
U malego Olusia który zmaga się z chorobami nareszcie nastąpił przełom!!!!
Oto najświeższe informacje od mamy chłopca:

„…Chcę się pochwalić, że Oluś od kilku dni robi postępy. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że podgłośniliśmy aparaty słuchowe, czy tym, że lek, który zakupiliśmy z polecenia lekarzy z Wągrowca zaczął działać… Oluś zaczął bardzo ładnie nawiazywać kontakt wzrokowy, jego kupki poprawiły się ( około 2-3 na dobę, bardzo ładne), w dniu wczorajszym po raz pierwszy w życiu podszedł do mnie i objął moją szyję swoimi malutkimi rączkami i przytulił się główką do mojej twarzy, aż się popłakałam 🙂 Coraz częściej bawi się ze mną, przy tym śmieje się w niebogłosy 🙂 Przestał miewać bóle, lepiej radzi sobie z chodzeniem ( równowaga). Tak bardzo się cieszę, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej…”

My również bardzo się cieszymy.W końcu nastąpił przełom i wierzymy że będzie już tylko lepiej.

Kochani lek o którym pisze mama chłopca jest bardzo drogi ,do tego dochodzą koszty związane z rehabilitacją, specjalistyczną dietą itp.itd.

Dlatego bardzo prosimy w dalszym ciągu o pomoc i wsparcie dla Olusia.
Jak widzicie tylko systematyczność w ćwiczeniach,prawidłowym odżywianiu i suplementacji przynoszą ogromne korzyści dla rozwoju chłopca.

Dziękujemy z całego serca❤️💐❤️💐

Zapraszamy również na grupę Olusia:

Prosimy o udostępnianie🙏