Niepewność i niewiedza cały czas towarzyszą rodzicom Olusia.Chłopiec od końca maja przebywał w CZD i jest już w domu,jednak jak pisze mama :

„Nic nowego się nie dowiedzieliśmy. Tylko to, że Oluś ma stłuszczenie wątroby.Było konsylium,rozmawiali o Olusiu i również nie wiedzą na co choruje.14 października mamy wyznaczony termin na ponowną h

ospitalizację w CZD w Warszawie. Wtedy mają zrobić badania wątroby i jeśli nadal będzie źle to zrobią biopsję.Czekam też na tel.z Warszawy odnośnie terminu rezonansu oczek.Kilka badań jeszcze jest w opracowaniu, za ok miesiąc mają być gotowe. Olus nadal jest chory. Dzisiaj jadę z nim do lekarza rodzinnego”

Co takiego musi się zdarzyć żeby w końcu rodzice wiedzieli jak pomóc chłopcu?

Jak długo jeszcze mają żyć w niewiedzy co dolega ich synkowi?
Gdzie szukać pomocy?
Są już bardzo zmęczeni tą ciągła gonitwą i badaniami.
Musicie też pamiętać że oprócz Olusia mają jeszcze dwójkę wspaniałych dzieci dla których też muszą mieć czas i być rodzicami na pełen etat.

Kochani pomagajmy i wspierajmy 🥰💪

Wpłat można dokonywać na indywidualny numer rachunku bankowego Aleksandra : mBank SA 96 1140 2004 0000 3202 7797 6675